”Skapa unika smycken: vintage de luxe” – gör dina egna smycken

gör dina egna smycken

Pris: 133 kr

Köp den här: Bokus.com

Kan du på rak arm räkna upp någon som inte skulle bli glad över ett trendigt, lyxigt och personligt anpassat smycke? Nej, tänkte väl det. Det finns få presenter som känns så lyxiga och symboliska som just smycken – samtidigt kan de ofta kosta en rejäl slant. Juveleraraffärer och små butiker i all ära, men det är långt ifrån alla som har råd med det de erbjuder. Hör du till den kategori vars plånbok känns lite för tunn för att kunna ge bort äkta smycken i present? Då ska du definitivt läsa vidare.

Den gyllene medelvägen för att kunna ge bort ett smycke i present som inte är för dyrt, men inte heller kompromissar med sin känsla av unikhet och lyx, är helt enkelt att göra ett själv! Du bestämmer själv prisklass genom att anpassa valet av material, och kan designa din gåva helt utifrån vad du tror att mottagaren har för personlig smak.

I boken ”Skapa unika smycken: vintage de luxe” bjuder författaren Anna Örnberg på tips efter tips, gällande hur du själv kan pyssla ihop en vintagetrendig och lyxig present, och tipsen är dessutom uppdelade efter olika svårighetsgrader. Hon använder sig till exempel av saker som spelpjäser, knappar, bokmärken och gamla nycklar – vilket gör att boken fungerar som en riktig inspirationsbomb! Läs, njut och riktigt känn hur idéerna på de där unika presenterna kommer till dig. Både du och personen som ska få smycket kommer att undra vad ni gjorde innan den här boken fanns.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *