Ge bort ätbara presenter med hjälp av denna inspirerande bok

gott att ge bort

Pris: 171 kr

Köp den här: Bokus.com

Ta en minut och tänk litegrann på alla de presenter du har fått under årens lopp. Mjuka paket, hårda paket, presentkort… Mycket har förmodligen passerat ganska obemärkt förbi, antagligen på grund av den anonyma och intetsägande stil som många presenter tyvärr har. Bland de gåvor som folk tenderar att minnas allra bäst finns för det mesta saker med någon form av personlig prägel, och inte minst saker som givaren har gjort själv. Det är helt enkelt alltid varmt uppskattat med hempysslade gåvor, eftersom det är som ett kvitto på att både tanke och energi ligger bakom det färdiga resultatet.

För en riktig win win-present som är både rolig att göra och nästan ännu roligare att få, är något som är både hemgjort och ätbart det perfekta alternativet. I boken ”Gott att ge bort – ätbara presenter från Linnéas skafferi” hittar du massor av bra tips på hur du med enkla medel kan koka ihop din alldeles egna superpresent. Författaren Linnéa Seidel driver bloggen Linnéas skafferi, och är välkänd för sina kreativa och inspirerande recept på hemgjorda godsaker.

I boken ryms frestande lockelser som amerikansk pannkaksmix, fudgebrownies, rosa syrénsaft, krispiga äppelchips och hemmasmaksatt te – vem skulle någonsin kunna tacka nej till en sådan present? Totalt bjuds du som läsare på cirka 100 olika recept, som samtliga kan utgöra just den där varmt uppskattade formen av hemgjorda lyxpresenter. Som grädden på moset tipsas du dessutom om hur du på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt kan återvinna olika typer av förpackningar till dina hempysslade mästerverk. En riktig guldgruva av inspiration!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *