Boken som ger inspiration till barnkalaset

barnkalas

Pris: 126 kr

Köp den här: Adlibris.com

Du minns säkert själv den där pirrande känslan: du har fått ett färgglatt och lätt skrynkligt inbjudningskort på posten, adresserat enbart till dig, och dess budskap är tydligt: det ska hållas kalas och du är välkommen! Förväntningarna stiger upp i taket, och allt känns plötsligt både spännande och lite läskigt på samma gång. Snart blir det ballonger, tårta, fiskdamm och lek med kompisarna – allt som är kul, koncentrerat till några magiska timmar bortom tid och rum.

Ja, att få hålla och bli bjuden på barnkalas är i sig en ultimat present för barn i alla åldrar. För dig som förälder är det kanske en annan historia: det är ju upp till dig att fixa allt vad presenter, lekar och eventuella allergier heter. En sån tur då att böcker som denna finns!

Boken ”Naturally Fun Parties For Kids” är skriven av Anni Daulter, och fungerar som en inspirerande bibel på barnkalasfronten. Här finns mängder av idéer och konkreta planeringar inför olika kalas, totalt 16 stycken. Varje barnkalas har ett tema som är inspirerat av naturen, och möjliggör därmed ett smart och modernt hållbarhetstänk.

Till exempel bjuds du här på allt du behöver veta inför det hemgjorda spakalaset med chokalddoftande ansiktsbehandlingar, till mysiga pyjamaspartyn med pannkakstårta och kuddkrig. Saknar du inspiration, idéer och energi är boken ”Naturally Fun Parties For Kids” det perfekta köpet: den har i princip redan gjort jobbet åt dig, och du är garanterad att kunna ge ditt barn den fina present som ett riktigt minnesvärt barnkalas innebär!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *