”Hemslöjd på nytt sätt” – en bok full av idéer på presenter att fixa själv

hemslöjd för personliga presenter

Pris: 154 kr

Köp den här: Bokus.com

När du ska ge bort en present kan det ofta vara frestande lätt att bara gå in på närmsta varuhus, haffa tag i något som ”ser ut att passa”, betala och be expediten slå in det hela i affärens eget papper. Men tänk efter – finns det egentligen något som skulle kunna vara mer fantasilöst och tråkigt än just detta sätt?

Det vi alla innerst inne blir gladast över är ju i de allra flesta fall någonting hemgjort och personligt, som det verkligen finns en tanke bakom. Lite som när man var barn, och allt föräldrarna någonsin ville ha var en hemgjord teckning. Den som säger att han/hon hellre vill ha något massproducerat och intetsägande än något hempysslat och unikt gör det antagligen bara för att vara snäll!

Med andra ord har du hälften vunnet om du satsar på att ge bort en present som du har gjort själv. Tryter fantasin så kan du ändå andas ut: hjälpen finns i form av den sprillans nya boken ”Hemslöjd på nytt sätt”! Här har de båda författarna Susanna och Sania valt att ta sig an just ämnet hemslöjd, eftersom det inbegriper så många olika kreativa projekt och därmed minst lika många presentidéer. Med pedagogiska texter och fina bilder guidas du i hur man gör flaggspel av garn, mysiga sittpuffar, stegar av trädgrenar, tapetklädda brickor… Listan kan göras lång. Låt dig inspireras med hjälp av denna bok, och tillverka själv en unik present som garanterat kommer att gå hem hos sin nya ägare!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *