”Sy! Urban Collection” – boken för dig som vill ge bort något du sytt

bok om att sy

Pris: 259 kr

Köp den här: Bokus.com

Att komma på en present som känns lika rolig att ge som den blir uppskattad är en sann utmaning. Ofta faller det på saker som brist på inspiration, pengar, tid eller ork, och istället går man till närmsta varuhus och köper något som känns som ett presentmässigt ”säkert kort”. Men tänk efter, vad är egentligen det viktigaste med att ge en present? Jo, att man gör det med hjärtat! Därför gäller det att på något sätt komma runt dessa hinder och käppar i hjulet, så att uppgiften blir både lätt, får en human prisnivå och känns glädjefylld för alla.

I boken ”Sy! Urban Collection” hittar du all den där inspirationen du kände att du behövde. Genom att sy något på egen hand och ge bort i present kan du ju själv få vara kreativ och skapa något som passar mottagarens stil perfekt, utan att för den sakens skull vara tvungen att lägga ned mängder av tid och energi.

Författaren Jenny Hellström Ruas har under 12 års tid drivit sitt egna modeföretag Jenny Hellström, och rönt enorma framgångar. Hon har en klassisk och smakfull stil, som på samma gång lyckas med uppgiften att kännas modern och trendig. I boken får du tips på massor av snygga plagg att göra själv och ge bort i present; samtliga plockade från Jennys allra bästa idéskatter. Det enda du behöver är ett stycke snyggt tyg, en rulle tråd, en symaskin, och sist men inte minst: denna inspirerande idébibel till bok!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *