”Modern kalligrafi” – en bok om kalligrafi för de vackraste presenterna

modern kalligrafi

Pris: 201 kr

Köp den här: Bokus.com

I dagens digitalt baserade samhälle kanske det känns som om det var hundratals år sedan, men faktum är att vi fram till bara för några decennier sedan skrev nästintill allt med papper och penna. Nu är det som sagt nya tider, och det har till och med gått så långt att många blir lätt darriga på handen när de ska greppa en penna och skriva några ord.

Denna moderna utveckling har förstås fört med sig att gammal hederlig skrift fått som en slags K-märkning – vi tycker om att se fina handstilar och gläds åt det naturliga i dem. Med andra ord är det för hand du ska skriva dina kort och etiketter när du ger bort presenter!

För att riktigt imponera på den eller de som ska få dina presenter, satsa på att lära dig en lite extra fin handskrift som kalligrafi. I boken ”Modern kalligrafi” av Cecilia Skogh finns allt du behöver veta för att, enbart med hjälp av ett papper och en bra penna, själv skapa de vackraste av texter. På så vis kan du glänsa loss med kort, etiketter och inslagningar som andas lyx och klassisk elegans.

När du har tränat ett par gånger enligt konstens alla regler kanske du till och med kan börja våga sätta din egen prägel på texten – det ger garanterat en extra personlig touch åt hela presenten! Men oavsett om du freestylar eller kopierar bokens varianter rakt av så finns det en sak som är säker: din present kommer att bli en stor succé, även hos den mest inbitne datanörd!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *