”Kreativa kort och presentetiketter” – lär dig göra dina egna födelsedagskort

Pris: 136 kr

Köp den här: Bokus.com

Vare sig det gäller en konfirmationsgåva, julklapp, Alla hjärtans dag-paket eller en födelsedagspresent är det centralt att aldrig underskatta vikten av ett vackert inslaget paket. Tänk dig själv, vad skulle du bli mest glad över: en present inslagen i affärens vanliga välbekanta papper, utan några som helst tecken på vem det är som ger den eller vem som ska få den – eller en present invirad i silkespapper med rosetter i dina favoritfärger, och ett litet hemmapysslat kort med en personlig hälsning på? Troligtvis blir svaret det sistnämnda.

Det är helt enkelt något väldigt speciellt med att göra sina presenter så unika och personliga som möjligt. Ett smart sätt för att med enkla medel få till en sådan egen touch, är att lägga lite extra krut på presentets kort och/eller etikett. I Gitte Schou Hansens bok ”Kreativa kort och presentetiketter” hittar du alla de bästa tipsen på hur du själv gör de finaste dekorationerna i denna kategori. Boken fylls av överskådliga instruktioner som är lätta att följa, och är illustrerad med fina färgbilder som tydligt visar vad som menas.

Denna bok innehåller inte bara en rad allmänna tips och tricks när det kommer till att göra egna kort och etiketter, den är också uppdelad efter en rad olika teman som i sig kan fungera inspirerande. Eller vad sägs om kort med pressade blommor, stämpeltryck, julkort, kärlekshälsningar…? Listan kan göras lång. I vilket fall som helst blir du, med detta verk i din ägo, den okrönte konungen av mästerliga presentdekorationer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *